Претрага
Претрага
Close this search box.

Počele pripreme za asfaltiranje dela Železničke ulice u Kisaču, nastavljeni radovi na još 13 lokacija

Rumenačka, popravka biciklističke staze; foto: JKP Put

Železnička ulica u Kisaču biće presvučena novim asfaltom. Asfaltira se deo od Jana Amosa Komenskog do ulice Jana Kolara. Pripremni radovi koji obuhvataju struganje asfalta, popravku tampona i ivičnjaka počeli su danas. U Bockama je počelo asfaltiranje Liparske ulice u kojoj su pripremni radovi završeni za vikend.

Završeni su i radovi na delu biciklističke staze u Rumenačkoj ulici, nastavljeni su pripremni radovi za popravku kolovoza u ulici Save Kovačevića kao i radovi na uređenju saobraćajne površine i pešačke staze kod zgrade nove Palate pravde na uglu Maksima Gorkog i Stražilovske u Novom Sadu. Uz to, popravljena je i pešačka staza na mostu Duga, a u ulici Narodnog fronta, kod Balzakove ulice, popravljene su raskopane površine i dovedene u ispravno stanje za nesmetano odvijanje saobraćaja.

U Kovilju su završeni radovi na uređenju autobuskog stajališta za pešake, a u toku je popravka tucanika na atarskom putu. Istovremeno, u kraku ulice Sonje Marinković u Futogu, koji je afaltiran prošle nedelje u toku je uređenje bankina, a u Bukovcu i dalje traju radovi na popravci tucaničkog kolovoza u Ulici kralja Petra Prvog. U Ruzmarinskoj i na spoju Jorgovanske i Jasminove izvode se radovi na uređenju bankina, odnosno na popravci rigola i ivičnjaka.

Na raskrsnicama Preradovićeve i Račkog, Bulevara cara Lazara i Banović Strahinje, Bulevara Evrope i Teodora Pavlovića, Dr Janka Gombara i Slovačke i na Bulevaru oslobođenja izvedni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага