Претрага
Претрага
Close this search box.

POČELI RADOVI NA SPORTSKOJ SALI U FUTOGU: Ova osnovna škola dobija NOVI objekat koji će koristiti svih 700 učenika (FOTO)

Foto: Grad Novi Sad

Prošle nedelje otpočeli su radovi na rušenju sportske sale za fizičko vaspitanje u OŠ “Desanka Maksimović” u Futogu, na predlog sugrađana koji su učestvovali u zajedničkom donošenju odluke značajne za naš grad na platformi “TvojGrad”.

Foto: Grad Novi Sad

Na ovom mestu u planu je rekonstrukcija i dogradnja škole, koja je predložena na platformi “TvojGrad” u vrednosti od 264,2 miliona dinara.

Planira se rušenje dela objekta površine od 320 kvadratnih metara, umesto čega će se graditi novi, veći deo, sa površinom od 1.400 kvadrata. Na taj način će, škola dobiti salu za fizičko koju će moći da koristi 700 učenika, biti veća, potpuno opremeljena i moderna. Đaci ove škole imaće odlične uslove za fizičku aktivnost, kao i opremu koja će im koristiti.

Foto: Screesnshot/FB/Futog
“Radujem se i ponosna sam što je naš Futog jedno veliko gradilište! Renovira se sportska hala, završava bazen, gradi se sala za fizičko u školi, gradi se Partizan, vatrogasni dom, a rešiće se i pitanje divljih deponija! Još da se reši pitanje Poljoprivredne škole i pijace i da se tako zaokruže kapitalni projekti!” napisala je meštanka na društvenim mrežama.
M.Š.

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dragan T.
02.02.2024 17:09

A da napravite već jednom salu za fizičko u TŠ Pavle Savić??? Bruka ste!!! 20 godina kao da su “zaboravljeni”

Gost
Poplavljeni
03.02.2024 11:08

Treba srediti odvod atmosferskih voda što je takođe jedna od bitnih stavki u Futogu . Koji se iz dana u dan sve više razvija a prečnici cevi su sad već mali za tu količinu . Prošle godine je Futog plivao od velikih kiša .

Povezane vesti