Претрага
Претрага
Close this search box.

Počelo asfaltiranje krakova ulice Alibegovac u ukupnoj dužini od 1,6 kilometara

Đorđa Nikšića Johana; foto: JKP Put

JKP „Put“ danas je započelo asfaltiranje ulice Alibegovac u Petrovaradinu, u ukupnoj dužini od 1,6 kilometara. Asfaltiraju se dva kraka: jedan od oko 600 metara, u kom su pripremni radovi izvedeni prethodnih dana i drugi od jednog kilometra u kom još uvek traju pripremni radovi, a asfaltiranje će početi odmah po njihovom završetku.

Računajući Alibegovac, 16 ulica na teritoriji Petrovaradina dobilo je nov asfalt ovog proleća. U martu i aprilu asfaltirano je 15 ulica: Vezirac, Breza, Bukovački do, Ivana Šanteka, Okrugićeva, Vladimira Gortana, Vere Miščević, Mira, Kameničke širine i Karagača, Viktora Novaka, Božidara Adžije – deo, Tunislava Paunovića, Vezirac i Bukovački put.

Petrovaradin, Alibegovac; foto: JKP Put

Pored radova na Alibegovcu, u toku je popravka kolovoza na više lokacija u gradu – u Hajduk Veljkovoj i Maksima Gorkog, kao i u ulici Jovana Obrenovića, gde se uređuju i bankine. U Puškinovoj ulici se raskopane površine dovode u tehnički ispravno stanje, a u ulici Đorđa Nikšića Johana na Novom naselju u toku je popravka pešačkih staza.

Takođe, u Vojvode Bojovića, na Sentandrejskom putu, u Proleterskoj, Bačkoj i Jovana Hranilovića farbaju se pešački prelazi, a u ulici Save Vukosavljevića i na raskrsnicama Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara i Kornelija Stankovića i Janka Čmelika izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Wnj
12.06.2024 21:11

Dinka Šimunovića obećavaju već 10 godina i ništa, tugica.

Gost
Чек' мало...
13.06.2024 22:13
Odgovori  Wnj

Па стопирано због овог Динка Шакића са Филозофског факултета, побркали га… промените назив улице и биће ретроактивно уврштена у план асфалтирања.

Gost
Fenix
21.06.2024 13:59

Spoj karagace i bukovackog dola samo poravnali zemlju ni a od asvalta

Povezane vesti

Претрага