POČINJU RADOVI NA BULEVARU KNEZA MILOŠA Izvođenje radova fazno, u svakom momentu prohodna jedna traka

Foto: Grad Novi Sad

Grad Novi Sad, pristupiće radovima na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na Bulevaru kneza Miloša, od ponedeljka 14. avgusta 2023. godine na saobraćajnici koja predstavlja državni put .

Ovi radovi će trajati prema planiranoj dinamici od 14. avgusta 2023. do 22. oktobra 2023. godine.

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Druga faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Iz Grada javljaju da će javnost blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim deonicama i u kom periodu se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, izbegavao ovaj putni pravci i koristila alternativna rešenja.

Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, sa ciljem poboljšanja uslova za bezbednije i lakše odvijanje saobraćaja, naročito na glavnim i izrazito frekventnim saobraćajnicama.

Takođe, apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
gapop
11/08/2023 21:37

hvala milom bogu

Povezane vesti