Претрага
Претрага
Close this search box.

POD JORGAN PLANINU ILI U TREĆU SMENU Evo šta odgovaraju Novosađani na pitanje “Gde za novogodišnju noć?” (FOTO)

Foto: M. Pudić

Na Fejsbuk stranici “Doček”, koji predstavlja jedinstvenu umetničku proslavu Nove godine u Evropi, a obeležava se i u našem gradu 31. decembra u Podgrađu, kao i 13. januara na više lokacija u gradu, Novosađani su u komentarima podelili svoje planove i otkrili gde za “najluđu noć”.

Jedna gospođa napisala je u komentaru sledeće:

Restoran Grmeč, biće ludo i nezaboravno – ko ne veruje, nek dođe da se uveri.”

Takođe, nizalo se i nekoliko istih komentara, a to je “Pod jorgan planinu”, ili “Na spavanjac kao i svako veče”, kao i “Ispred TV-a, pa onda u krevet”.

Jedan od komentara bio je i da se doček jedva čeka, jer je prošlogodišnji bio sjajan!

Foto: Screenshot/FB

Podsetimo, u okviru programskog luka “Doček” aktuelan je bio i javni konkurs namenjen finansiranju umetničkih programa koji će se realizovati 13. januara 2024. godine, u prostorima nezavisnog kulturnog stvaralaštva, a sa ciljem podrške izvođačima, bilo da su oni već afirmisani autori, bilo da pripadaju marginalizovanim umetničkim grupama, odnosno grupama marginalizovanih pojedinaca.

Konkurs je juče završen i objavljena je lista izabranih projekata koij će se predstaviti, a na ovom linku možete pogledati o kome je reč.

Mogućnost učešća imale su sve organizacije koje se bave kulturno-umetničkim radom u cilju podrške svim umetnicima i umetnicama, kao i u cilju unapređivanja kulture, jer ne zaboravimo, Novi Sad je ipak Evropska prestonica kulture.

Kakvi su vaši planovi za Novu godinu, izlazak, putovanje ili “kućna varijanta”? Pišite nam u komentarima.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Кисели
08.12.2023 20:59

Уопште је нећу обележити и никоме честитати. 7. Јануар главни унуци једва чекају поклоне а 13. Јануар онако као и обично свакидашње мало честитке и идемо даље

Povezane vesti