Претрага
Претрага
Close this search box.

POKRAJINA U KANDŽAMA MEDIJSKE MAFIJE

Nezavisni, objektivni, demokratični. Svoji i principijelni. Takvi su isključivo u hvalospevima na svoj račun i slatkorečivim opisima: zapravo su deo vešto postavljene medijske agenture i poslušnici stranih centara moći koje njihove laži obilato plaćaju.

U narednim danima, u okviru feljtona, NS Uživo će razobličiti medijsku hobotnicu nad Vojvodinom: NDNV, Voice, 021, Luftika i druge medije koji žive isključivo od sumnjivih donacija Rokfelera, NED-a i drugih sponzora obojenih revolucija.

Glava iz kojih kreću svi pipci jeste NDNV na čelu sa Dinkom Gruhonjićem, gospodarom medijskog života i smrti koji pod svojim šapama drži čak i katedru za medije na Filozofskom fakultetu, a gubitak RTV-a nikad nije prežalio.

Primera radi, od Rokfelera, NED-a i EU Gruhonjić je samo od 2014. do 2016. godine dobio preko 320 hiljada evra i još makar toliko sredstava za osnivanje separatističkog portala Autonomija i fantomskog VOICE-a.

Kako naši insajderi tvrde, ovi portali imali su i imaju mesečnu kvotu antisrpskih tekstova i tekstova za manipulaciju, kako im se dalja pomoć ne bi uskratila.

Svi ovi mediji, po komandi su se javljali u kriznim momentima, napadali državu i napredak i podržavali svako delovanje na polju rušenja društvene stabilnosti, kako bi opravdali ogromna uložena sredstva sa strane.

Narednih dana, kao društveno odgovorna redakcija, potpuno ćemo razobličiti ovu medijsku hobotnicu, spremni za napade koji nam zbog toga sleduju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dalibor
27.01.2022 13:09

Pa vazda se najbolje isplatilo biti srbomrzac… Koliko samo (ne) ljudi zivi na taj racun. Ali drzava mora imati zakon koji ce da kaze do koje mjere je dozvoljena demokratija. Stop antisrpskoj propagandi.

Gost
Stanislav
27.01.2022 19:12

Samo napred, raskrinkajte bandu!

Gost
Pravda
28.01.2022 08:30

Ako vec skupite sve dokaze, pokrenite tuzbu. Oterajte te sociopate sto unistavaju sve zarad para.

Gost
Ajvanho
28.01.2022 09:00

Najjači mi je tu crveni 021.rs: Vode ga teške komunjare, a rado primaju pare od kapitalističkih tajkuna da pišu gadosti.

Povezane vesti