Претрага
Претрага
Close this search box.

Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio više od 96 miliona dinara za razvoj lovstva (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je ukupno 308 ugovora. Subvencije su namenjene za razvoj lovstva, kupovinu divljači, očuvanje staništa za ukupno 87 lovišta

Dodeljeno je 25 miliona javnim preduzećima NP “Fruška gora” i “Vojvodina šuma”.

-Subvencije su namenjene za razvoj lovstva, kupovinu divljači, očuvanje staništa i prateće opreme. Nastavićemo sa subvencijama. Ove godine je izdvojen rekordan budžet, duplo više u odnosu na prošlu godinu- rekao je pomoćnik pokrajinskog sekretarijata Milan Dozet.

Foto: nsuzivo.rs

– Dobijanje subvencija i subvencionisanja rada lovačkih društava, od strane Pokrajinske vlade i Sekretarijata za vodoprivredu i šumarstvo i sektora za lovstvo je od izuzetnog značaja. Ova praksa je učestala poslednjih sedam godina. Sva finansijska sredstva imaju jedan cilj, a to je unapređenje lovstva u Vojvodini. Ovo nije prvi put da smo aplicirali na subvencije- rekao je Željko Šušec, predsednik lovačkog saveza Vojvodine.

Foto: nsuzivo.rs

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
11.07.2023 16:49

U ala ce se omrsiti stranacki botovi… 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti

Претрага