Претрага
Претрага
Close this search box.

POLICIJA PRONAŠLA SEKIRU, TESTERU I KESE PUNE KRVI NA SMETLIŠTU! Pogledajte snimak traženja dokaza u slučaju Ane Volš! (VIDEO)

Foto: Instagram/anawalshe

Potraga za nestalom majkom troje dece Anom Volš prebačena je sa južne obale na severnu obalu nakon što se njen muž pojavio na sudu. Brajan Volš optužen je u ponedeljak u Okružnom sudu Kvinsi da je doveo u zabludu policijsku istragu.

Izvori Boston 25 News rekli su da su vlasti odvukle taj kontejner do stanice za transfer smeća Republičke službe u Forest Stritu u Pibodiju. Državna i lokalna policija su satima pretraživali sadržaj tog kontejnera. “Svi smo u šoku. Nismo baš znali šta se dešava”, rekao je Majkl Brejdi, radnik Republičke službe. Istražitelji koji su pretraživali smeće na transfer stanici u Pibodiju u ponedeljak su pronašli dokaze povezane sa nestankom Ane Volš, rekli su izvori za VBZ-TV I-Team. Policija je pronašla je nekoliko kesa sa smećem pune krvi! Pronađene su i sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje a kojima je, sumnja se, neko pokušao da ukloni dokaze zločina.

Volš je rekao istražiteljima da je posetio kuću svoje majke u obližnjem Svampskotu na Novu godinu, ali se izgubio. Komšije su za Boston 25 News rekli da su se naježili kada su saznali zašto je policija opkolila kontejner u njihovom kompleksu. “Onaj tamo je automatski. Kada zatvorite vrata, ona se zbijaju”, rekao je komšija Pat Trad. “Strašno je razmišljati o tome, ne daj Bože da neko tu nešto stavi, kompaktor bi to spljeskao.” 

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага