Policija sprečila ženu da skoči sa Mosta slobode, imala 2,37 promila alkohola u krvi

       
Eletrometal

Novosađanka M. S. (34) sprečena je u poslednji čas da u sredu oko podneva skoči sa Mosta slobode. Nju je saobraćajna patrola sklonila sa ograde mosta i nakon legitimisanja izmerila joj čak 2,37 promila alkohola u krvi, piše Informer.

Ona je nakon trežnjenja poslata u psihijatrijsku bolnicu u Novom Sadu i nalazi se pod stalnim nadzorom.

Kako kaže Informerov izvor iz istrage ovog neverovatnog slučaja, saobraćajci su pijanu ženu primetili dok su tokom rutinske kontrole prolazili Mostom slobode.

”Žena se teturala po pešačkoj stazi mosta, idući od grada ka tunelu koji vodi prema Sremskoj Kamenici. Policajci su je uočili i pratili je, ne želeći da je uznemiravaju da ne bi naglo reagovala… Nije ugrožavala saobraćaj, ali je bukvalno krećući se pravila “osmice”. Bilo je pitanje samo da li će sa jedne strane naleteti na automobile ili će sa druge pasti preko ograde. U jednom trenutku, zastala je i naglo krenula ka ogradi mosta, činilo se, u nameri da skoči sa njega”, kaže za Informer izvor iz novosadske policije i dodaje da je u tom trenutku nastala drama dostojna holivudskih akcionih filmova.

”Saobraćajci su odmah istrčali iz kola i krenuli ka ogradi da je zadrže. Sustigli su je u poslednji čas, kada je jednom nogom već visila nad Dunavom. Vratili su je nazad, malo popričali sa njom i videli da je žena pijana, da ne zna šta govori i da jedva stoji na nogama. Uradili su joj alko-test i dreger je izmerio neverovatnih 2,37 promila alkohola u krvi, što je pijanstvo za koje saobraćajci šalju vozače pravo u zatvor. Još veći šok je nastao kada su upitali ženu zašto je htela da skoči, pošto im je ona mrtva-hladna odgovorila da joj je bilo mnogo vruće i da je želela samo malo da se rashladi”, navodi Informerov izvor.

Zanimljivo je da M. S. nije napravila nijedan prekršaj tokom svog “ludovanja” po Mostu slobode, iako su sekunde nedostajale da sebi oduzme život.

”Nije ugrozila saobraćaj, nije narušila javni red i mir, ne postoji nijedan osnov po kojem bismo mogli da je gonimo. Jedno što nam je ostalo jeste da je stavimo pod psihijatrijski nadzor da ne bi opet sebi naudila ”, kažu Informeru u  novosadskoj policiji.

M.S. su odmah prosledili na trežnjenje, a potom i kod psihijatra, koji je otkrio da su povod za njeno ponašanje ipak ljubavni problemi.

” M. S. je razvedena, a iz tog braka ima ćerku. U međuvremenu je pronašla novu ljubav, ali ju je taj čovek ostavio i zbog toga je pala u depresiju. Rekla je psihijatru da, i pored svega, nije planirala da se ubije, već zbog pijanstva nije baš bila svesna svojih postupaka”, dodaje Informerov sagovornik.

Autor: Informer.  Foto: Elektrometal

Komentari: