Foto: Z.I./Informer.rs

U periodu 27-29. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, saopšteno je iz MUP-a.

U nezgodama jedna osoba je teško povređena, a deset osoba lakše.

Na području Grada Novog Sada, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške, a četiri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 465 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 76 vozača i 13 vozila, a zadržano je 14 vozača, 12 zbog vožnje pod dejstvom alokohola, jedan zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja i jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo, saopštava policija.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
nati
06/06/2022 18:03

Bolesno je ovo što se događa. Moraju se pod hitno uvesti neke reforme u vezi saobraćaja.
Ne poznajem osobu koja nije prošla u životu bez udesa ili da ima nekoga u porodici koji nije imao udes. Kada treba da uđem u auto hvataju me mučnina i anksioznost, ne zbog vožnje, nego zbog toga što na putevima voze neuračunljivi i bahati ljudi koje je briga za tuđ život. Toliko presecanja, uletanja u makazice nisam za 30 godina doživela koliko ove godine. Automobili su sredstvo za transport, ne sredstva za iživljavanje nad drugima. Apsolutni kolaps.Nemam više reči za trenutna dešavanja.