Претрага
Претрага
Close this search box.

Pomama za „DIGITALNIM ZVONCETOM“ kod novosadskih ugostitelja! Pritiskom na taster konobari brži, a gosti zadovoljniji uslugom

Foto: Privatna arhiva

Nakon pisanja portala „NS Uživo“ da su novosadski ugostitelji počeli sa inovacijama na polju brzine i efikasnosti osoblja uvođenjem digitalnog tastera „Servise“, mnogi objekti su se zainteresovali za uvođenje istog.

Kako je istakao vlasnik kafića koji je uveo „Digitalno zvonce“ i drugi ugostitelji su zainteresovani za njegovo uvođenje.

-Javile su mi se mnoge kolege sa pitanjima kako i gde da nabave ovu napravu. Mnogi su dolazili u naš lokal da pogledaju o čemu se radi. Oduševila ih je činjenica da je dovoljno pritisnuti dugme i pozvati konobara koji odmah dolazi do gosta – rekao je naš izvor.

Taster „Servis“ funkcioniše tako što čim ga neko pritisne, automatski se pali alarm u unutrašnjosti objekta koji aludira na osoblje da je vreme da usluže mušteriju. Konobarima naročito pomaže kada je gužva u lokalu, jer ih upućuje da budu posvećeni svakom gostu.

Bežični tasteri imaju dozvolu Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) kao i međunarodne CE, RoHS i FCC standarde i bezbedni su po zdravlje ljudi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nsad
10.05.2022 06:25

Ovo ima smisla ako pokazuje koji je sto a posto to nije,nije dzabe je.Svaki konobar valjda zna da treba da posmatra goste,ako nema vremena nece ga imati ni kad se upali alarm

Povezane vesti