Претрага
Претрага
Close this search box.

Ponavlja se akcija „HUMANITARNI PONEDELjAK“ na Štrandu za Nataša Minić

Foto: dnevnik.rs

Prethodni ponedeljak u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Natašu Minić, prikupljeno je 24.200,00 dinara. S obzirom na to da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka, te će se akcija prikupljanja sredstava ponoviti u ponedeljak, 11. septembra. Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8.00 do 19.00 časova.

Nataša ima 13 godina, od rođenja vodi bitku sa posledicama cerebralne paralize. U septembru 2022. godine je operisala desni kuk i karlicu na Banjici u Beogradu. Od tada je na još intenzivnijoj rehabilitaciji da bi se ponovo vratila koliko toliko funkcionalnost nogu koju je imala pre problema sa kukovima. Sredstva koja će se prikupljati u humanitarnoj akciji potrebna su za kinezi terapije i propratne nedeljne terapije (jahanje i plivanje).

Ovim putem iz preduzeća obaveštavaju sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti