U ponedeljak, 28. septembra ponavlja se akcija “Humanitarni ponedeljak“ za dvadesetdevetogodišnju Lanu Bulatović koja se od svoje devete godine suočava sa bolešću, dobija dijabetes, insulin zavisna i tada počinje njena borba.

Suočava se sa brojnim komplikacijama i dobija neurološko autoimuno oboljenje. Danas je njeno zdravstveno stanje takvo da joj je neophodna transplatacija pankreasa i bubrega u inostranstvu. Novac joj je potreban kako bi joj se omogućilo lečenje.

Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, kako bi se i na ovaj način pomoglo Lani u prikupljanju novca za neophodno lečenje. Кutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji koja je bila namenjena Lani Bulatović 21.09. prikupljeno je 43.810,00 dinara, a s obzirom da je po pravilniku koji se odnosi na ovu akciju minimalan iznos za pomoć 60.000,00 dinara, u ponedeljak 28.09. se ponavlja akcija za Lanu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments