Претрага
Претрага
Close this search box.

Popravke kolovoza na više lokacija, uređuju se autobuska stajališta, pešačke staze, atarski putevi

Foto: Put

JKP “Put” nastavlja radove u Ulici dr Mike Stojakovića. Pored stajališta za pešake danas se asfaltira i deo kolovoza u ovoj ulici, a popravke se izvode i na Kaćkom mostu. Pored toga, u ulici Đorđa Nikšića Johana u toku je popravka pešačke staze, a u ulici Pariske Komune raskopana površina se dovodi u tehnički ispravno stanje.

Natavljeni su radovi i u Veterniku i Futogu. U Veterniku se uređuje saobraćajna površćina kod Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju, a ulici Rade Kondića u Futogu, koja je asfaltirana prethodnih dana, danas se uređuju bankine. Bankine se uređuju i u delu Ulice profesora Grčića, koja je asfaltirana prethodnih dana, dok je u ulici Ružin gaj izrađen asfaltni usporivač brzine. Na teritoriji Kaća i dalje se uređuju atarski putevi.

U Futoškoj, na Futoškom putu, u Đorđa Nikšića Johana, Rodoljuba Čolakovića, raskrsnici Bulevara kralja Petra Prvog i Braće Jovandić, kao i raskrsnicama

Grmečke i Rade Kondića u Futogu i Oslobođenja i Vojvođanske u Rumenki izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
jovanka
08.06.2024 12:16

ajde uradite ulicu S Selenica u Veterniku bilo bi vec vreme da se sredi

Povezane vesti