Претрага
Претрага
Close this search box.

Pored Petrovaradina i Sremske Kamenice mašine “Puta” stigle i u Rumenku

Foto: JKP "Put"

Pored ulica koje se asfaltiraju u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici, mašine JKP “Puta” stigle su i u Rumenku, gde se za popravku priprema Ulica vojvode Putnika i pešačka staza kod raskrsnice Partizanske i ulice Oslobođenja, gde je početkom marta postavljen privremeni semafor koji će doprineti boljem regulisanju saobraćaja i olakšati kretanje pešaka.

U Petrovaradinu se asfaltira krak Karagače, ulica Mira i ulica Kameničke širine, dok su na Bukovačkom putu u Petrovaradinu i u ulici Ruža u Sremskoj Kamenici nastavljeni pripremni radovi za popravku kolovoza asfaltom. U Brezinoj ulici u Petrovaradinu nastavljeni su radovi na uređenju bankina, a na Bulevaru kralja Petra Prvog, radovi na dovođenju raskopanih površina u tehnički ispravno stanje.

Na lokacijama u Novom Sadu na raskrsnici Futoškog puta sa Vršačkom, Rumenačkom putu i ulicama Bate Brkića, Kaće Dejanović, Seljačkih buna i Radomira Raše Radujkova izvode se radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije putnom bojom ili hladnom plastikom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti