Sajam zapošljavanja Top Job, otvoren je juče, 10. oktobra u Hotelu Park i trajaće još danas.

Top Job prvi put se održava u Novom Sadu i namenjen je svima koji traže posao ili žele da promene radnu sredinu. Ovaj sajam organizuju specijalizovane sajamske agencije uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, a na kojem će poslove na različitim pozicijama ponuditi neke od poznatih kompanija.

Sajam je juče otvorio predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić i direktorka filijale NSZ-a Novi Sad Tatjana Vidović. Na štandu NSZ-a dostupne su informacije o njihovim aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni mogu da dobiju pomoć u pisanju radne biografije.

Na sajmu je prisutno 20 kompanija iz Vojvodine, a posetioci treba da donesu svoju biografiju i na taj način direktno stupe u kontakt sa poslodavcem.

Nakon toga u narednih šest meseci poslodavci će zvati potencijalne kandidate koji zatim stupaju u proces zapošljavanja, koji podrazumeva intervjue, testove i selekciju i može da traje do tri meseca.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bivsi kolega
11/10/2018 10:12

Netex Consulting iz NS je apsolutno najgora firma ikada a reklamira se na sajmu zaposljavanja a plate su mizerne..psiholog zaposljava svoje ljude na razgovorima da bi uzela pare.menadzment je nula…generalni direktor je robijao zbog utaje poreza…a zamneica je glupa kao noc i veliki je manipulant jer samo to i ume da radi a…pricaju price i mazu oci..call centar je u raspadu a kupcima kasne porudzbine i oo 3 meseca

Deki
11/10/2018 15:30

Hvala na blagovremenom informisanju … sad mogu da odem i poželim srećan put prisutnima