Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Najveći team building događaj u našoj zemlji – poslovna trka Schneider Electric Serbia Business Run danas je održana u Novom Sad, na Štrandu. Manifestacija je okupila 114 kompanija.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta ističe da je manifestacija upisana na Sportsku mapu Novog Sada.

– Na današnji dan kada se obeležava Svetski dan zdravlja, šaljemo poruku sa novosadskog Štranda da je izuzetno važno baviti se fizičkom aktivnošću, ona je sigurno dobar put do dobrog zdravlja. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu uvek će podržavati ovake manifestacije – istako je Basta.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Organizator trke Nemanja Vajs ističe da je danas u Novom Sadu na festivalu u trci učestvovalo 114 kompanija i 2100 takmičara, a zahvalnost na podršci je uputio kompaniji Montop Pro i Šnajder Elektriku.

Foto:nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Izuzetno sam zadovoljan i nadam se da ćemo sledeće godine napreviti još veću trku. Ovo pokazuje da Novi Sad to može – istako je organizator.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Generalni direktor kompanije Montop Pro Dragan Dakić, ističe da kompanija uvek podržava zdrav način života i sportske aktivnosti.

– Smatramo da je u ovo današnje vreme digitalnog doba izuzetno potrebno da se ovakvi događaji dešavaju na nivou kompanija i ovo je jedan od najvećih tim bildinga koji se održava u Novom Sadu. Ovom prilikom pozivamo i ostale privrednike da se priključe ovakvim aktivnostima – istakao je Dakić.

Foto: nsuzivo.rs/ Pavle Pejić

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments