Претрага
Претрага
Close this search box.

Potpuna obustava saobraćaja na putu Bačka Palanka – Čelarevo a EVO DOKLE ĆE TRAJATI

Foto: dnevnik.rs

Na državnom putu I B reda broj 12, deonica Bačka Palanka – Čelarevo od danas je u potpunosti obustavljen saobraćaj tokom 24 časa zbog rekonstrukcije puta koja će trajati do 15. novembra.

Alternativni putni pravci tokom obustave saobraćaja su Bačka Palanka – Gajdobra i Gajdobra – Čelarevo. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom a nadležni mole vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Blic.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Irena
20.09.2022 15:31

Strašno koliko traje izgradnja par kilometara puta, pa da je bar brza cesta il autoput pa da imamo razumevanja i onda neka traje ….a ovako meseceima kruzimo do Novog Sada a ako ne kruzimo treba nam skoro sat i po da pređemo 40 kilometara!!!
Realno ovo ulaganje je najveća glupost.Ulaze se u put čiji će početak propasti dok dođu do kraja (završe radove) ….zar nije bilo bolje uložiti u autoput koji ce se refundirati kroz par godina s obzirom na veliku frekvenciju saobracaja

Gost
Branislav slivka
06.11.2022 09:07

Da li ima neko nadleža ,da ,napiše /da zvanično saopštenje/kojim putem najkraćim i bezbednim stići autom od Novog Sada do Bačke Palanke u narednih 10 dana .Ili, kako će i da li će saobraćati autobusi na toj relaciji ?

Povezane vesti