Foto: Pixabay

Crni panter koji navodno danima kruži oko Apatina za meštane tog grada prava je noćna mora, dok je za korisnike društvenih mreža postao veliki izvor zabave.

Pre nekoliko dana osvanula je vest da je odbegla divlja životinja viđena oko ovog vojvođanskog grada. Od tada internetom kruže snimci na kome se navodno nalazi crni panter, lovci i specijalci danima ga traže, a na mim instagram stranici, koja služi za zabavu, RPN/HMA, poteglo se pitanje kako dati ime ovoj divljoj mački.

Pitanje je privuklo ogroman broj korisnika društvenih mreža, koji su davali krajnje originalne odgovore.

“Pantelija”, “Pobegulja”, “Živorad”, “Gavrilo”, “Toma Black Panter”, “Sima ili Živko”, “Karađorđe”, “Srboljub”, “Uglješa”, “Crni Gruja”, “Mrkela”, “Crni sin”, “Gari”, “Džeki (normalno)”, “Žuća”, “Gedža”, “Apatinac”… Samo su neki od odgovora, koji su nasmejali sve.

Potraga za divljom mačkom traje već nekoliko dana, a eksperti iz Zoo vrta “Palić” se nadaju da će uspeti da je dopreme u svoje prostorije.

Odbegli panter danima okupira pažnju javnosti i medija, a iz Zoo vrta poručuju da ni sami nisu sigurni o kojoj životinji je reč.

Sa druge strane biolog dr Milan Paunović ističe da smatra da nikakvog pantera nema i da su na svim snimcima obične crne mačke.

– Trag koji je nađen pripada psu, što se mene tiče, crni panter ne postoji – istakao je za Kurir.

Opanak.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments