Претрага
Претрага
Close this search box.

POUZDANI I VERNI ČITAOCIMA! NS Uživo slavi sedmi rođendan, zahvaljujući VAMA 7 godina smo najbrži medij u gradu

Foto: nsuzivo

Pre tačno 7 godina, na današnji dan, osnovane su društvene mreže pod nazivom NS Uživo, kako bi se sugrađani svakodnevno informisali o najnovijim vestima u gradu. Ubrzo nakon osnivanja mreža, ova ideja je kod Novosađana naišla na veliko interesovanje i nakon samo dve godine rada osnovan je portal pod nazivom NS Uživo sa ciljem da profesionalno, objektivno i blagovremno obaveštava sugrađane o najbitnijim vestima, događajima i dešavanjima u Novom Sadu.

O sjajnom rezultlatu našeg rada govore i brojke sa kojima možemo da se pohvalimo. Za manje od jedne decenije naša Fejsbuk stranica dostigla je neverovatu brojku od 118.337 lajkova, dok naš Instagram profil prati blizu 110.000 ljudi.

Svakodnevnim izveštavanjem o najbitnijim događajima u Novom  Sadu, regionu pa i u svetu naš zvanični sajt broji čak 800.000 jedinstvenih poseta.

Veliku zahvalnost dugujemo i našim čitaocima koji nam svakodnevno dostavljaju informacije sa lica mesta kada su u pitanju gužve u saobraćaju, fonomeni i zanimljive priče koje se dešavaju na lokalu, samim tim dobili smo epitet najbrežeg lokalnog medija čije vesti prenose regionalni i nacionalni mediji.

Osvrnućemo se na prethodnih 7 godina, i podsetićemo da je portal NS Uživo bio deo mnogobrojnih humanitarnih akcija, te smo kroz fotografije, video zapise i izveštavanje sa lica mesta doprineli da ovakve vesti vidi što veći broj ljudi.

Podsetimo se čuvene fotografije sa kojom je sve počelo.

Foto: nsuzivo.rs

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага