Кomisija za izbor korisnika pomoći za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica na teritoriji Grada Novog Sada, kroz nabavku građevinskog materijala raspisala je Javni poziv za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodica izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala na teritoriji Grada Novog Sada.

Javni poziv se odnosi na izbeglice, koje imaju prebivalište/boravište na teritoriji Grada Novog Sada, uključujući članove njihovog porodičnog domaćinstva, a kojima je pomoć neophodna za poboljšanje uslova stanovanja kroz nabavku građevinskog materijala za završetak započete gradnje ili adaptaciju neuslovnih stambenih objekata.

Prijave se podnose od 1. jula do 31. jula 2019. godine, a vrednost pojedinačnog paketa građevinskog materijala iznosi od 184.000 dinara do 550.000 dinara po porodičnom domaćinstvu.

Javni poziv je objavljen na oglasnoj tabli Odseka za izbeglice i migracije Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada u Ulici kralja Aleksandra br. 14 i na internet prezentacijama Grada Novog Sada www.novisad.rs ( u odeljku Aktuelni dokumenti) i Кomesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs

Obrazac prijave može se preuzeti u prostorijama Odseka za izbeglice i migracije Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada u Ulici kralja Aleksandra br. 14, a dodatna obaveštenja i informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti telefonom na brojeve 021/6621-004 i 6622-455, radnim danima od 7.30-15.30 časova.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments