Претрага
Претрага
Close this search box.

PREKO STO TAKMIČARA NA VIP 2023 U PETROVARADINU! Ukupno 17 ekipa iz Vojvodine i regiona, pokazalo je svoje znanje i veštine (FOTO)

Foto: Screenshot

Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrovaradin uspešno organizovalo treće međunarodno takmičenje dobrovoljnih vatrogasaca, pod nazivom “Vatrogasni izazov Petrovaradina VIP 2023”

– Vatrogasni izazov Petrovaradina odnosno VIP 2023. godine, održan je 10. juna po treći put. Na takmičenju je bilo prisutno 17 ekipa. Ugostili smo goste iz inostranstva, iz Republike Slovenije, Republike Hrvatske, Severne Makedonije, vatrogasne ekipe Novog Sada i iz Vojvodine. Takmičenje se sastojalo od četiri vežbe, koje su se nalazile na različitim lokacijama. Takmičari nisu znali šta da očekuju, koncipirano je bilo tako da su morali da primene sve što su naučili u dosadašnjem radu. Ove godine pobedila je gostujuća ekipa iz Slovenije. Dok je u ženskoj kategoriji pobedila ekipa iz Hrvatske. Takmičenje se prvi put realizovalo 2019. godine, a planiramo na godišnjem nivou da ovo bude redovna aktivnost- rekao je za NS Uživo Igor Sic, predsednik dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin.

Foto: Screenshot

Takmičenje je održano uz podršku Vatrogasnog saveza Grada Novog Sada, fudbalskog kluba Petrovaradin, udruženja ribolovaca “Šaran” i vatrogasne spasilačke jedinice Novi Sad.

Foto: Screenshot

Svi takmičari su dobili zahvalnice a pobednici su dobili pehare.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti