Premijera Diznijevog mjuzikla u sali SNP-a

       

U produkciji COOLIST Fondacije, u izvodjenju Ansambla Akademije zabave i umetnosti O&M, premijera Diznijevog mjuzikla “Petar Pan Jr.” je danas, 18. aprila, u 19 časova, na velikoj sceni “Jovan Đorđević” Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. 

Za mjuzikl su plaćena sva autorska prava i licenca.

Svetski poznat Diznijev mjuzikl konačno kod nas. Preveden na srpski jezik, sa predivnom muzikom, na sceni 46 učesnika, mjuzikl za celu porodicu.

Za ovaj dogadjaj se traži karta više. Akademija “О&М” je već dobro poznata domaćoj publici po izvođenju čuvenog mjuzikla “Eni Jr” sa prepunim salama u P. Mladih, SNP-u i Madlenijanumu.

Zašto Petar Pan?

Danas, veoma aktuelna tema o zaboravljenom sistemu vrednosti kod dece i statistike da je sve manje dece koja umeju da se igraju i maštaju, i činjenica da je sve manje programa za decu i sve manje prilika da sa svojim roditeljima posete pozorište. Izuzetno je značajno dovođenje ove priče na veliku scenu Srpskog narodnog pozorišta, sa plaćenom licencom i autorskim pravima za izvođenje, prvi put prevedenu na naš jezik, sa predivnim numerama koje deca mogu uživo da prate.

Mališani će imati priliku da vide svoje vršnjake u ulogama svojih junaka, na visokom umetničkom nivou, i dožive čaroliju bajke.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments