Prijem za igrače i upravu FK “Proleter”

       

Upriličen je svečani prijem u Gradskoj kući u Novom Sadu za igrače i predstavnike uprave novosadskog FK ”Proleter” povodom velikog uspeha koji su nedavno ostvarili, odnosno ulaska tog kluba u Super ligu Srbije.

Igrače i predstavnike ovog fudbalskog kluba primio je član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvijetićanin.

“Velika je stvar što Novi Sad sada ima dva superligaša, ali velika je i odgovornost da obezbedimo što bolje uslove da oni ostvare trenažni proces i da pokažu na utakmicama svoju pravu snagu i veštinu”, rekao je Ognjen Cvjetićanin.

FK ”Proleter” je već dugo stabilan prvoligaš, a posle 67 godina postojanja uspeo je da se plasira na prvo mesto i postane jedan od najuspešnijih timova u Srbiji. Direktor FK ”Proleter” Goran Antić zahvalio se na prijemu, kao i na podršci Grada i izjavio da je prelazak u Super ligu Srbije novi izazov za taj klub.

“Nastojaćemo da budemo stabilan superligaš, da se maksimalno trudimo, i da ne budemo lak plen za velike kao što su ”Partizan” i ”Zvezda”. Sezonu smo završili kao lideri, dali smo najviše golova i igrali najatraktivniji fudbal, zbog čega smo imali brojnu publiku i dobili pohvale sa svih strana”, naglasio je Antić.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: