Претрага
Претрага
Close this search box.

Pripremni radovi u Poenkareovoj ulici u Veterniku, nastavljeno uklanjanje divlje deponije

Foto: JKP "Put"

JKP „Put“ nastavlja radove na asfaltiranju ulica u Veterniku. U toku su radovi na pripremi za presvlačenje asfaltom kraka Penkareove ulice koji povezuje Poenkareovu ulicu sa ulicama Jovana Obrenovića i Dušana Silnog. Pripreme obuhvataju struganje asfalta, popravku tampona, uređenje slivnika i šahtova, nakon čega će biti postavljen asfalt.

Pored toga, nastavljeni su radovi na uređenju bankina u Unskoj u Veterniku, i Novoj 1 u Begeču, kao i radovi na čišćenju deponije u ataru Kovilja.

Foto: JKP “Put”

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Danijel Kovačević
04.05.2024 08:38

Šta je sa ulicom pored stadiona u centru Veternika? “Tome Maksimovića” ulica je užas nemoguće je da se mimoiđu dva auta ao rupama da ne pričamo.

Gost
Vojkan
04.05.2024 11:50

Kada se nesto radi odmah iza toga sledi komentar “a kada ce ta i ta ulica”? Sve ce doci na red realno vidi se da se radi, mozda sem asfalta tu su potrebni jos neki radovi kao sto su recimo instalacije. A komentar za ovog gospodina Kovacevica jeste sto su ti gradjani stavili na medju svoje ograde pa sada ne mogu da se mimo idju dva auta? Da su radili po gradj dozvoli znali bi da moraju da se odmaknu da bi imali ulicu pristojne sirine sa trotarom i amtosf kanalom posle grad-drzava krivi a vecina bi na divlje da… Učitaj još »

Gost
B.T.
05.05.2024 13:13
Odgovori  Vojkan

A kada bi ti ziveo od ’97 bez asfalta i kanalizacije ,bas me zanima da li bi ti pitao isto to.
Da su ti tu ,odrasla mala deca i sada rastu mali unucici.A da nekazem da 3 x mesecno platis praznjrnje septicke 9000 hilj.

Povezane vesti