Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 8. do 22. oktobra 2022. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 2,6 i 9.

Zbog nastavka radova na rekonstrukciji kolovoza na Futoškom putu, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJA BROJ 2 i 9
Smer iz Centra

Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara Evrope autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, zatim levo u Ulicu Radomira Raše Radujkova i nastavljati pravo Bulevarom Jovana Dučića redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će nastavlja tipravo Ulicom Radomira Raše Radujkova zatim će skretati desno na Bulevar Evrope i levo Futoškom ulicom nastavljati redovnom trasom.

AUTOBUSI NA LINIJI BROJ 2 I 9 NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

LINIJA BROJ 6
Smer iz Centra

Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara Evrope autobusi će skretati levo na Bulevar Evrope, zatim desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Ulicu Feješ Klare i dalje nastavljati redovnom trasom.

Smer sa Adica

Od raskrsnice Ulice Feješ Klare i Bulevara patrijaha Pavla autobusi će skretati desno na Bulevar patrijaha Pavla, levo na Bulevar Evrope i desno Futoškim putem nastavljati redovnom trasom.

AUTOBUSI NA LINIJI BROJ 6 NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
nk nk
10/10/2022 23:18

Na stanicama koje se sad ne koriste nikakvo obavestenje nije stavljeno pa su danas ljudi cekali beskonacno da dodje autobus koji tuda trenutno ne vozi…