Privremena zabrana odvijanja saobraćaja zbog održavanja koncerta klasične muzike “Korzo”

Foto: Grad Novi Sad

U okviru Kaleidoskopa kulture, Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, realizuje koncert klasične muzike „Korzo”, večeras sa početkom u 20.23 časa.

Zbog održavanja manifestacije određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevara Mihajla Pupina, u delu od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, u Novom Sadu, kao i zabrana parkiranja i odvijanja saoraćaja na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlasa, u Novom Sadu, zbog održavanja koncerta klasične muzike „KORZO”. Privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina važi u periodu od 5. septembra 2023. godine od 07:00 časova do 9. septembra 2023. godine do 18:00 časova.

Takođe, određuje se zabrana odvijanja saobraćaja i parkiranja na blokovkoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana, koja se nalazi između studenskog doma “Živojin Ćulum” i zgrade Kreativnog distrikta, u Novom Sadu. Privremena izmena režima saobraćaja na blokovskoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana važi u periodu od 7. septembra 2023. godine od 12:00 časova do 11. septembra 2023. godine.

Za vreme održavanja manifestacije na Bulevaru Mihajla Pupina, privremeno se menjaju trase autobuskih linija, i to:

LINIJA BROJ 3: Smer sa Detelinare: Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 3a: Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 6: Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Autobusi sa Beogradskog keja nastavljaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 9 I 9A: Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

LINIJE BROJ 60, 61, 62, 63, 64 i 69: Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi saobraćaju pravo Ulicom Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
05.09.2023 11:34

Sad SNS botovima ne smeta sto ce saobracaj biti blokiran, al zato smeta kad je gradjanski protest, jeli kreteni, gos’n Vidoje, bilo ko? 🙂

Last edited 24 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti