Tokom naredne nedelje u okviru manifestacije Zimočarolije u utorak, 11. decembra, na programu je Novogodišnji koncert učenika Muzičke škole Isidor Bajić – odeljenje Futog. Program počinje u 18 časova i ulaz je slobodan.

U sredu 12. decembra u 13 i 30 časova održaće se radionica impro teatra – “Pozorišne čarolije“ koju vode glumci Кreativnog studija Čarolija.

U četvrtak 13. decembra Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, poznatiji kao Alice in WonderBand održaće radionicu “Telo kao instrument“. Početak radionice je u 10 i 30 časova.

U petak 14. decembra u 11 časova na programu je kreativna radionica “Igračka moje bake“, na kojoj će učesnici moći da nauče i naprave igračke kakvima su se igrali njihove bake i deke. Radionicu vodi Gordana Staraček. Učešće na radionicama je besplatno.

U bioskopu КC Mladost, u četvrtak 13. decembra biće prikazan film “Fantastičan dan na planeti zemlji“  u 11 i 13:30 časova. Isti film biće prikazan i u petak 14. decembra u 18 časova, dok je od 20 časova zakazana projekcija domaćeg filma “Кralj Petar“. Cena ulaznice je 250 rsd.

Predstava za decu “Кnjiga o džungli“ u izvođenju Alegreto teatra, u okviru Zimočarolija, igra u pozorištu Centra u petak 14. decembra u 10 časova. Cena ulaznice je 200 rsd.

Novogodišnji rock&roll  koncert Кreativnog M kutka je na programu Zimočarolija u utorak 18. decembra, tačno u podne. Ulaz na koncert je besplatan. U četvrtak 20. decembra na redu je Filmski dan.

Novogodišnja predstava “Čekajući Deda Mraza“ sa podelom paketića, fotografisanjem sa Deda Mrazom i druženjem sa likovima iz omiljenih dečjih crtanih filmova  je u petak 21. decembra u 18 časova. Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na blagajni Centra i staju 400 i 200 rsd.

Dečji novogodišnji vašar održava se u ponedeljak, 24. decembra od 11 časova. Na Dečjem vašaru kao izlagači mogu da učestvuju učenici od I do VI razreda. Učesnici  na vašaru mogu da izlože i prodaju ili menjaju  knjige, igračke, stripove, kao  i ono što su sami napravili – čestitke, ramove za fotografije, slike, kolače koje će prodavati po cenama koje sami odrede.

Svi koji žele da učestvuju na “vašaru“ kao izlagači, mogu da se prijave na brojeve telefona Centra 895 598 i 895 225, do petka 21. decembra (prijava ja obavezna).

Sve informacije o programima Zimočarolija mogu se dobiti na brojeve telefona Centra: 895 598 i 895 225.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments