Promotivne ture Turističke organizacije Novog Sada tokom leta

       
foto: Aleksandar Milutinović

Turistička organizacija Grada Novog Sada, otpočela je svoju letnju kampanju prethodnog meseca, kada je između ostalog pokrenula garantovane ture obilaska Novog Sada za individualce.

”Prema informacijama koje smo dobili od turista i sugrađana koji su bili na ovim turama obilaska, možemo se pohvaliti da su ture ocenjene kao odlična mogućnost za upoznavanje Grada Novog Sada i da je interesovanje za sve tri ture podjednako veliko”, kažu u TONSu.

TONS nastavlja sa promotivnim turama (Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad iz ženskog ugla i Novi Sad iz jevrejskog ugla) i u junu, i pozivaju sve sugrađane i turiste da se prijave za svoju turu na zvaničnoj stranici TONSa.

Pored ovih tura, u ponudi je još nekoliko razgledanja grada po simboličnoj ceni od 500 dinara.

Vodiči iz Udruženja turističkih vodiča Novog Sada pripremili su dve ture sa garantovanim polascima – Pešačka tura kroz staro jezgro Novog Sada i Petrovaradinska tvrđava s obilaskom Podgrađa.

Ture traju oko jedan sat, a dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnoj stranici TONSa – bukiranje, cena i mesto polaska, delovi grada koji se obilaze tokom ture.

Color Media Communications i Putokaz 021 pripremili su nekoliko vrlo originalnih tura:

  • Stare kafane Novog Sada
  • Krug kroz istoriju  Novog Sada – biciklistička tura
  • Bela Rusija u Novom Sadu
  • Crkve i hramovi Novog Sada
  • Rodonačelnici Novog Sada
  • Tajne Podgrađa i Petrovaradinske tvrđave

i još nekoliko vrlo zanimljivih tura.

Svaka tura traje oko 70 minuta.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: