Konzervativni pokret Naši daje punu podršku državnim organima Republike Srbije u odluci da se ne održi “Europrajd” koji je zakazan za 17. novembar u Beogradu.

Pritisci koji su usledili od strane pojedinih ambasada i poslanika EU parlamenta nakon odluke da se “Europrajd” ne održi su apsolutno neprihvatljivi i to je pokušaj direktnog mešanja u vođenje unutrašnje politike jedne samostalne i suverene zemlje poput Srbije.

Konzervativni pokret Naši najoštrije osuđuje i izjave neodgovornih lidera opozicije iz Ne davimo Beograd, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana koji je deo poslaničke grupe Stranke slobode i pravde, Ujedinjeni i poslanička grupa Moramo – Zajedno koji pozivaju na skup za koji ne postoje bezbedonosni uslovi i koji očigledno žele nemire i destabilizaciju sopstvene države.

Ovako neodgovorno ponašanje opozicije i pokušaji da se za interese stranih činilaca izazovu nemiri u peridu koji je veoma težak za srpski narod su za svaku osudu i prezir.

Konzervativni pokret Naši poziva državne organe da ne podležu ovakvim pritiscima i ucenama od strane prozapadne opozicije u Srbiji.

Info tim
KPN

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
31/08/2022 14:22

Da li to znaci da je precednik izgubio kontrolu nad desnicarskim organizacijama?