Prva Auto-moto berza za vikend u Novom Sadu

       

Na Novosadskom sajmu će se ovog vikenda održati prva “Auto-moto berza”. Radno vreme za posetioce će biti od 10 do 20 časova. Uz podršku Grada Novog Sada, organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator Novosadski sajam.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu tokom tri meseca. Ulaznice će se prodavati u Auli Novosadskog sajma.

Na oko 10.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

Na ovogodišnjoj Auto-moto berzi učešće je potvrdilo preko 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora  i auto-moto opreme. Na sajmu će se predstaviti brojne auto-škole, auto-moto klubovi i udruženja. Izlagački segment upotpuniće  berza maketa i igračaka automobila, CAR SHOW drift zabavni program i saobraćajna olimpijada.

Jedan od glavnih događaja u Vojvodini, a sigurno među najatraktivnijim na Auto-moto berzi, je čuveni defile motoraša koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 21. septembra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti Auto-moto berzu. Čitav događaj će biti upotpunjen i kvalitetnim muzičkim programom, a nastupiće Usamljeni jahači i Azra tribute bend Krvava Meri.

“CAR SHOW“ drift zabavni program će se održati u nedelju, 22. septembra u periodu od 11 do 17 časova.  Zbog čega je reč o nesvakidašnjoj formi auto sporta i zašto je drift drugačiji od svih drugih auto disciplina pokazaće Nikola Stojadinovic, Nikola Ilic, Milica Tikić, Goran Burmudzija i Igor Stevanović.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments