Претрага
Претрага
Close this search box.

PRVA PUZIJADA U NOVOM SADU Najslađa trka beba očekuje vas u nedelju (FOTO)

Foto: Savetovalište Bebiron

Bebiron puzijada održaće se u nedelju, 28. maja u 10 sati, u TC Big u Novom Sadu. Pozivani su svi čija deca rastu nekom novom brzinom, a mi smo spremni da im pomognemo da tu brzinu stignu i razumeju.

Manifestacija ” Dan za roditeljstvo” je celodnevnog karaktera, i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Iz digitalnog savetovališta “Bebiron” poručuju da je važno razviti kvalitetan odnos sa decom odmalena. Zato su oni tu da vam pomognu i da vas posavetuju. Deca najviše uče kroz igru, zbog toga nude i učenje i zabavu kako za najslađe bebirone tako i za njihove roditelje!

Foto: Savetovalište Bebiron

Posle brojnih i veoma posećenih Puzijada u Beogradu, najslađu trku beba, zbog velikog interesovanja, odlučili su da organizuju i u Novom Sadu. Savetovalište Bebiron obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta od osam do 14 meseci puzaju poput vetra. A savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje će svi prepičavati u nedogled.

Foto: Savetovalište Bebiron

Nakon puzijade, u 13 časova počeće besplatna Školica za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj kao i ishrana beba i dece. Ova školica, pored predavanja, posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Nakon Školice, roditelji će sa mališanima moći da učestvuju u muzičkim radionicama, pogledaju plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima nauče nove plesne korake.

Foto: Savetovalište Bebiron

Ulaz je besplatan za sve!

Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu “Bebiron” putem naloga na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Viber community-a.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti