Претрага
Претрага
Close this search box.

Prvi put u Novom Sadu veliki “Piknik” u Kameničkom parku, evo kada se održava i šta sve treba da znate

Foto: TONS

U nedelju 14. avgusta u Kameničkom parku u Novom Sadu od 12.00 časova počinje prvi Piknik van Beograda i traje sve do prvog mraka, negde oko 21.00 sat!

Iz organizacije navode da se raduju šestoj godini Piknika, jer su se otisnuli putem Dunava, van granica Beograda gde su se do sada organizovala letnja druženja na otvorenom u parkovima i ispred muzeja.

– Naš slogan “Odvedimo grad u prirodu” dovedimo u Novi Sad. Piknik u Novom Sadu organizujemo uz podršku Novi Sad 2022 i deo je programske celine Dunavsko more koju ova platforma organizuje – nvedeno je u opisu događaja.

Foto: Promo

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno,a iz oraganizacije napominju da svi zainteresovani povedu prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce. Takođe, u pozivu na događaj pominje se da svi koji žele da poesete Piknik, ponesu ćebiće i kreme za sunčanje. Svim posetiocima dan će biti ispunjen divnim uspomenama koje će se sigurno prepričavati.

Pored muzičkog programa na Pikniku uživaćete i u časovima joge, “Piknik naučnom centru za decu” i radionici pravljenja i puštanja zmajeva.

DJ-evi DOO i Nadja će biti idealna muzička podloga za uživanje u prirodi, očekujte i nastup fantastičnog Sergio Lounge-a, dok će Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom preko mosta.

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti