Претрага
Претрага
Close this search box.

PRVOMAJSKI URANAK NA FRUŠKOJ GORI DOČEKALO 25.000 POSETILACA Zabeležen samo jedan INCIDENT u Čortanovačkoj šumi (FOTO)

created by InCollage

Frušku goru je tokom 1. maja posetilo oko 25.000 posetilaca koji su uživali u prirodi, miru i prvomajskom prazničnom duhu.

-Posetioci nacionalnog parka pridržavali su se pravila ponašanja i apela u vezi sa očuvanjem čistoće i bezbednosti na Fruskoj gori. Zabeležen je samo jedan incident zbog loženja vatre na zabranjenom mestu u Čortanovačkoj šumi. Savesni i svesni važnosti očuvanja prirode, posetioci su sakupili svoje smeće u kese i odložili ga na odgovarajuća mesta, poput kanti na izletištima, kontejnera na raskrsnicama i duž grebenskog puta. Ovim gestom olakšali su rad našem osoblju prilikom čišćenja područja Nacionalnog parka- poručili su iz NP “Fruška gora”.

Foto:Screenshot
Screenshot

-Zahvaljujemo se policiji, vatrogasnim službama, inspekciji za vanredne situacije, kao i hitnoj pomoći Novi Sad, koji su zajedno sa našim zaposlenima bili prisutni 01.05. i pomogli da se sve odvija u skladu sa propisima, a posebno posetiocima NP “Fruška gora” čija je odgovornost prema prirodi bila na visokom nivou-stoji u objavi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti