Foto: nsuzivo.rs

Javno komunalno preduzeće “Gradsko zelenilo” Novi Sad počelo je sa uređivanjem i košenjem određenih zelenih površina u gradu.

Vedra i nasmejana grupa radne jedinice Stari grad iz Dunavskog parka, u okviru redovnih aktivnosti, počela je sa uređivanjem i okopavanjem rastinja na Bulevaru oslobođenja. Duž celog bulevara sređivaće se površine koje imaju zelenilo sa ciljem održavanja kvaliteta biljaka i ulepšavanjem grada.

Foto: nsuzivo.rs

Takođe, Zelenilo je objavilo raspored lokacija na kojima će se odvijati košenje zelenih površina u toku današnjeg dana.

Foto: nsuzivo.rs

Košenje će biti na Slaviji i to u ulicama Temerinska, Braće Jovanović, Dimitrija Avramovića, a kosiće se i Topolova šuma u Primorskoj ulici kao i deo industrijske zone – sever.

U Petrovaradinu će se kositi se šetna staza pored Dunava, kosine mosta Duga, Ulica Prote Mihaljdžića, kao i Trg Vladike Nikolaja.

Što se tiče Starog grada kosiće se oko Banovine, Ulica Episkopa Visariona, Kozačinskog i Venizelsova ulica. Na Limanu će radnici zelenila kostiti zelenilo stambenog bloka od Narodnog fronta, preko Fruškogorske i Bulevara cara Lazara pa sve do Ulice doktora Ribara. Na Limanu se košenje očekuje i u stambenom bloku Milice Stojadinović Srpkinje kao i stambeni blok u Ulici Veljka Petrovića.

Foto: nsuzivo.rs

Na Novom Naselju danas će radnici srediti Novosadski put, deo bloka Bulevar Vojvode Stepe kao i stambeni blok Kaće Dejanović, a na Detelinari kosiće se u Veselina Masleše, Gagarinova ulica, stambeni blok od Omladinskog pokreta, preko ulice Jaše Tomića do ulice Pariske komune.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments