Претрага
Претрага
Close this search box.

PUNOM PAROM I PO SUNCU I PO KIŠI Popravke kolovoza u gradu i prigradskim naseljima (FOTO)

Foto: JKP "Put"

U toku je popravka kolovoza na Alibegovcu i uklanjanje nanosa na pojedinim deonicama Ledinačkog puta i na Trandžamentu.

U Vojvode Bojovića, Filipa Filipovića i Orlovića Pavla ofarbani su pešački prelazi, a u ulici Save Vukosavljevića i raskrsnicama Bulevar Jaše Tomića i Rumenačke i Kisačke i Bulvara kralja Petra Prvog, izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

Foto: JKP “Put”

Juče je popravljen kolovoz u Primorskoj, Novosadskog partizanskog odreda, Industrijskoj, u delu Karanfilske ulice u Bockama i Partizanskoj na Čeneju, kao i na delu državnog puta kroz Sremsku Kamenicu i Paragovskom putu. Takođe je popravljen i kolovoz u ulicama od Petrovaradina do Sremske Kamenice na trasi biciklističke trke “Grand fondo Novi Sad 2024”. U Masarikovoj, Vuka Karadžića, Lukijana Mušickog, Slovačkoj, Hilandarskoj, Filipa Filipovića, Milenka Grčića, Ružinom gaju i raskrsnicama Temerinske i Partizanske, Bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

– Kontinuirani radovi na održavanju saobraćajne infrastrukture poboljšavaju svakodnevni život građana i unapređuju bezbednost saobraćaja. U skladu sa planovima gradonačelnika i Gradskog veća JKP “Put” će nastaviti aktivno da radi na asfaltiranju i popravkama kolovoza, radi unapređenja kvaliteta ulica na teritoriji grada i prigradskih naselja – kaže Dušan Radojičić, direktor JKP “Put”.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti