Претрага
Претрага
Close this search box.

Put radi na 16 lokacija- Popravke kolovoza, pešačkih staza, uređenje atarskih puteva od Rumenke do Petrovaradina

Foto: Put

Ekipe „Puta“ danas rade na 16 lokacija na unapređenju saobraćajne infrastrukture, pešačkih staza i saobraćajne signalizacije.

U Rumenki je u toku popravka pristupnog puta do novog sportskog terena od 2.000 kvadrata, asfaltiranog sredinom aprila. Pored toga, kolovoz se popravlja na pojedinim delovima Bulevara cara Lazara i ulici Ljubice Ravasi. Na autobuskom stajalištu u Ulici dr Mike Stojakovića asfaltira se stajalište za pešake, a kod OŠ „Svetozar Marković“ i u ulici Alberta Ajnštajna u toku je popravka pešačkih staza.

Foto: Put

U ulici Đorđa Nikšića Johana izrađeni su asfaltni usporivači brzine. Nastavljeno je nasipanje novim tucanikom puta Karagača – Bukovački do u Petrovaradinu. U Kaću je nastavljena popravka atarskih puteva a u Ulici kralja Petra Prvog uređuju se bankine.

U Jožefa Atile, Subotičkoj, Sofije Pasković kao i na raskrsnicama Preradovićeve i Franje Štefanovića, Miroslava Antića i Stražilovske i Temerinskog puta i Majke Jugovića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nemanja
06.06.2024 15:15

Bukovački do rupa do rupe

Gost
Zvonko Tirkajlo
06.06.2024 15:38

Može li neko da nadležne podseti da asvaltiraju stazu u Veterniku između
kraja fruškogorske i vojvode Bojovića ,dugu oko pedesetak metara. Obećano je još prošle godine i ništa do sada.

Povezane vesti