Претрага
Претрага
Close this search box.

PUTARI RADE PUNOM PAROM: Asfaltiranja u Novom Sadu, Veterniku, Begeču, Rumenki

Foto: JKP "Put"

U Poenkareovoj ulici, jednoj od najdužih u Veterniku počeli su pripremni radovi za popravku kolovoza, u celoj dužini od Vladike Maksima do ulice Kralja Petra Prvog. Pripremni radovi nastavljeni su i u ulici Savke Subotić, dok se u celosti asfaltira Nova 80 i krak Poenkareove ulice prema ulici Jovana Obrenovića.

U Rumenki je nastavljeno uređenje rekreativne površine, a u ulici Emanuila Jankovića na Vidovdanskom naselju izrađuju se usporivači brzine od asfalta kako bi se unapredila bezbednost saobraćaja u ovom delu grada. Takođe, nastavljeno je čišćenje divlje deponije u ataru kod Kovilja, čime se doprinosi očuvanju životne sredine.

Radno je i u Begeču. U Novoj 1 se uređuju bankine, a ulica Petra Drapšina se priprema za popravku kolovoza asfaltom. Za asfaltiranje se priprema i deo ulice Milutina Milankovića od ulice Lenke Dunđerski do Bulevara vojvode Stepe, a u Majevičkoj ulici u Novom Sadu u toku je popravka kolovoza.

U Temerinskoj, Bulevaru vojvode Stepe, Vidovdanskom naselju, kao i raskrsnicama Temerinski put – Majke Jugović, Sentandrejski put – Otokara Keršovanija i Bulevar Jaše Tomića – Kisačka izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Paor
09.05.2024 08:40

Ako rade kao u Čurugu gde je u rupe u zavisnosti od veličine, ubačeno po par lopata asfalta koji čak nije ni nabijen pa sad nekakvi kamenčići zvrcaju na sve strane, nece se usrećiti.

Povezane vesti