RADI SE KANALIZACIJA NA VIDOVDANSKOM NASELJU Priključenje na mrežu će dobiti 149 domaćinstava u više od 10 ulica (FOTO)

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Na territory MZ „Vidovdansko naselje“, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije trenutno gradi nedostajuću kanalizaciju otpadnih voda, a radovi su vredni 94,8 miliona dinara.

Izgradnjom 2,9 kilometra kanalizacije, priključenje na mrežu će dobiti 149 domaćinstava u ulicama: Emanuila Jankovića i Vojvode Prijezde, delovima ulica Starog Vujadina, Majke Jugovića, Hristofera Žefarovića, Alekse Nenadovića, Kralja Uroša, Dr Laze Markovića, Despota Uglješe, Stojana Čupića, kao i u ulicama bez dodeljenog naziva.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Inače, na teritoriji MZ „Vidovdansko naselje“ u proteklih nekoliko godina izgrađena je kanalizaciona mreža u 42 ulice, u ukupnoj dužini odoko 11 km sa jednom crpnom stanicom, što je omogućilo priključenje za 629 domaćinstva.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Neko
14.09.2022 17:26

Jaka vajda od njihovog „rada“ jača kiša padne ispred moje kuće treba mi gliser da bih izašao napolje. Generalno celo naselje je u katastrofalnom stanju. Pogotovo te „sporedne“ ulice. Emanuila Janković, Đorđa Kratovca, Laze Dunđerskog, Nikole Tanurdzica… Blagi užas… Pogotovo ako na sve ovo dodam da kanalizacija i ne može da primi veću količinu padavina a rađeno je pre 5 ili 6 godina… Toliko o tome…

Last edited 1 Godina Ranije by Neko

Povezane vesti