Претрага
Претрага
Close this search box.

RADI SE PUNOM PAROM Toplana “Majevica” će obezbediti toplotnu energiju za 20.000 domaćinstava! Vučević: Nastavićemo dalje da radimo za Novi Sad, da završimo toplanu, gasni prsten i uradimo solarne panele (FOTO GALERIJA)

Foto: nsuzivo.rs

Nakon obilaska radova na podzemnoj garaži, premijer Miloš Vučević posetio je i radove koje izvodi Javno komunalno preduzeće „Novosadske toplane“ u naselju Jugovićevo u Novom Sadu, a na izgradnji nove toplane “Majevica”.

– Ovo su velike stvari za Grad, ali i za širi region. Ova Toplana će da snabdeva 20.000 domaćinstava toplotnom energijom, i time će da reše problem za ovaj deo grada, koji je najaktivniji u pogledu urbanizma, i razvijaće se. Toplana “Majevica” će da olakša i pritisak na toplanu “Zapad”. Prva faza završetka omogućiće 7.000 domaćinstava da imaju toplotnu energiju, a posle toga do 20.000. To je veoma značajno za ljude- rekao je premijer Vučević i dodao:

-Nastavićemo dalje da radimo za Novi Sad, da završimo toplanu, gasni prsten i uradimo solarne panele. Raspisali smo i poziv za regionalnu deponiju. Prva faza je 70 miliona evra, od čega 40 miliona evra dobijamo bespovratno od EU. Time će ono ruglo kada ulazite u naš grad biti rešeno.

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti