Кongresni edukativni centar i Omladinski kreativni centar organizuje radionicu o pisanju projekata i biznis plana namenjenu aktivistima organizacija civilnog društva. Radionica će se održati u Omladinskom kreativnom centru, u Novom Sadu, na adresi Braće Jovandić 7, u subotu, 20. juna sa početkom od 15 časova.

Cilj radionice je osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva sa željom da članovi organizacija steknu potrebna znanja kako bi dali veći doprinos zajednici u oblastima kojima se oni bave.

Na radionici mogu uzeti učešće svi koji žele da napišu projekat za svoju organizaciju ili neformalnu grupu, kao i svi oni koji nisu članovi neke organizacije, ali žele da steknu znanje o pisanju projekata. Ako imate ideje i želju da nešto promenite u svom okruženju ili društvu, ali vam nedostaje znanje u vezi pisanja projekata prijavite se na ovu radionicu.

Predavač je Nikola Srdić, osnivač Omladinskog kreativnog centra, direktor Centra za održivi razvoj i zelenu ekonomiju, koji se još u studentskim danima bavio društvenim aktivizmom i to kao predsednik Unije studenata FTN i predsednik Studentske unije Srbije. + Tokom svog angažmana u sektoru civilnog društva napisao je i realizovao na desetine uspešnih projekata, od lokalnih, pokrajinskih i republičkih, pa sve do EU projekata.

Prijave se šalju putem sledećeg linka. Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen.
Prijave se zatvaraju 18. jula u 23 i 59 časova ili pre toga ako se popune sva mesta.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments