Foto: Arhitecture Lab

Za radnu zonu Sever 4 postoji plan uređenja kako bi postala primamljiva potencijalnim investitorima.

Za naš portal direktor “Urbanizma” Dušan Miladinović je izjavio kako radna zona Sever 4 ima oko 38 hektara zemlje koji može da privuče jake strane investitore. U skladu sa planom, napraviće se nove ulice i rekonstruisati postojeće.

Na postojećem delu ima pet parcela, a jedna nemačka kompanija je zainteresovana za jednu od njih. Takođe, u radnoj zoni kod Kaća, koja ima oko 200 hektara, već je najavljen Kontinental, ali i još neki investitori su zainteresovani.

Miladinović je najavio još jedan projekat, koji bi bio značajan sugrađanima.

-Još jedan značajan plan i projekat je plan regulacije uz Bulevar Evrope, gde se planira nova etapa stanova za pripadnike službe bezbednosti. Ta zamisao se širi, ali još uvek se ne zna kada bi se sa njim krenulo, jer je kompleksan- rekao je za NS Uživo.

Autor: Ivona Karan

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stanovnik Srbije
08/02/2021 13:08

Čuj ! Interesantna za inostrane investitore !? Evo umreh od smeha Ko će biti prvi da to proda Švabama a,i da pokupi kajmak ? Rasprodaće sve zivo da bi napunili svoje dzepove. Zasto je to kao interesantno ino investitorima a,eeee brate pa zato sto ce ovde ljudi da rade za 30-40 hiljada tuzne plate. Ne bi oni kupovali i gradili ovde da nije jeftina radna snaga.Koliko € ima radnik na istom poslu u Švabiji e to treba videti. A bekada smo se smejali zemljama oko nas,pogledaj jbt rade za 300€ ja za te pare ne bih ustajao ! I evo… Učitaj još »