Foto: Grad Novi Sad

U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na neparnoj strani Bulevara cara Lazara izvode se radovi na izgradnji saobraćajnih površina, javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije.

U toku je rušenje postojećih asfaltnih površina, mašinski iskop, izrada nasipa od peska, podloge od kamena na parkinzima i slivnika za odvođenje atmosferskih voda.

Na istoj deonici obavljaju se i radovi na izmeštanju podzemnog kabela za fabriku vode, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta „Čista Srbija”.

Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC „Promenada” do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci.

Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici, dok se u ovoj ulici (u smeru ka Bulevaru cara Lazara) saobraćaj nesmetano odvija.

Iz Grada apeluju, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, građani izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
06/03/2023 18:18

Jeste culi kada neko kaze, ima to da kosta ko svetog Petra kajgana? 🙂

Last edited 23 dana ranije by SNS Uzivo
Novosađan
07/03/2023 05:44

Jel izgadnja turbo kružnog toka jedina pravi problem u saobraćaju… ili postoje recimo i rekonstrukcija kolovoza na Bulevaru Slobodana Jovanovića koji isto pravi veliki problem novosađanima ali se niko nije setio to da stavi u gradske vesti.