Претрага
Претрага
Close this search box.

RADOVI ZAVRŠENI PRE ROKA! Rekonstruisano 105 parking mesta na Bulevaru oslobođenja (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

JKP „Parking servis” završilo je radove na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od Jevrejske ulice do Ulice Pap Pavla

Veliki broj parking mesta na ovom potezu, usled delovanja korenskog sistema drveća i atmosferskih prilika, bio je u lošem stanju što je uticalo na kvalitet i bezbednost parkiranja. Ovom prilikom rekonstruisano je 105 parking mesta za opšte korisnike, od čega 5 parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom. Radovi su počeli 3. aprila 2023. godine i završeni su pre planiranog roka od 90 dana.

Foto: Ustupljena fotografija

Podsećamo da je JKP „Parking servis” i u prethodnom periodu rekonstruisalo parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra Prvog (sa obe strane), na tom potezu urađeno je 350 parking mesta. Nakon toga rekonstruisana je i leva, neparna, strana, od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta, kao i desna, parna strana (na potezu od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Novosadskog sajma), kada je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i 7 parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.

Foto: Ustupljena fotografija

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
19.05.2023 12:41

Da li se to nekom bas zuri da predstavi kako nam samo dobro ide? 🙂

Last edited 9 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Novosadjanče
19.05.2023 15:57

Ukinuta 2 parking mesta ispred same pijace namenjena invalidima ! Zato da bi ulični prodavci ostavljali svoja kola parkiranja na istim od 6-8h dnevno. A plaćaju li ? Neeeee,časte novcem ili po kojim komadom rove( mito) naplaćivače iz parking servisa. A Vi invalidi možete da se gurati od ” Maxija” imate 2 mesta pa trenirate. To je Novi Sad !!! Ulični prodavci vladaju Bulevarom. Sramota !!! Gradonačelniče javite se !!!

Gost
Bruks 021
19.05.2023 17:10

Sad ladno mogu do nadvožnjaka kod Merkura da isprave ono što je Vučević hvalio

Povezane vesti