Претрага
Претрага
Close this search box.

Recite DA – Održan prvi sajam venčanja u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Foto: Vojvodina uživo
NOVI SAD – U susret sezoni venčanja koja samo što nije počela održan je i prvi sajam venčanja u Novom Sadu u hotelu Sheraton, kao najvažniji događaj za sve buduće mladence.

Planiranje venčanja može biti izazovno, ali i veoma uzbudljivo iskustvo. Mnogi parovi biraju temu za svoje venčanje, biraju venčanicu i odelo, biraju lokaciju za ceremoniju i proslavu, prave listu gostiju, biraju hranu, dekoraciju i muziku. Važno je da venčanje odražava ličnost i stil mladenaca i da bude dan koji će se pamtiti sa srećom i zadovoljstvom.

Ovaj događaj pružio je priliku lokalnim kompanijama, buticima venčanica, pružaocima usluga dekoracije, fotografije, muzike i ostalim dobavljačima da se predstave i pokažu svoje proizvode i usluge. Osim toga, sjajan je način za parove da istraže različite mogućnosti za svoje venčanje, upoznaju se s trendovima i inspirišu se idejama.

Foto: Vojvodina uživo

Organizatori su uključili modne revije, prezentacije, radionice o planiranju venčanja i savete stručnjaka iz industrije. Pripremljene su i sjajne ponude za sve one koji su rezervisali poklončiće kao i specijalni popusti i ponude za posetioce sajma.

Osim što je koristan za buduće mladence, ovakav sajam bi takođe mogao doprineti promociji turizma i privlačenju posetilaca u Novi Sad. Sajam je uzbudljiv i inspirativan događaj za celu zajednicu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojvodina uživo (@vojvodinauzivo.rs)

vojvodinauzivo

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti