Reprezentativac Nemanja Matić na prijemu u Gradskoj kući

       

Naš proslavljeni fudbaler, reprezentativac Nemanja Matić danas je posetio Gradsku kuću. Tom prilikom gradonačelnik mu je čestitao na dosadašnjim dostignućima, naglasivši da je naša zemlja poznata u svetu po vrhunskim sportistima na koje smo ponosni.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je istakao da mlade treba usmeravati na bavljenje sportom i rekreacijom, i da je dobar primer onih koji su, poput Matića, mnogo postigli zahvaljujući predanom radu na sebi, od esencijalnog značaja u tom procesu.

On je takođe rekao da Grad sportu posvećuje značajnu pažnju i nastoji da obezbedi što bolje uslove za njegov razvoj. Sagovornici su ocenili da je Novi Sad iznedrio velika sportska imena, ali i da je bio domaćin značajnim sportskim manifestacijama, te da u tom smislu može biti uzor drugim gradovima.

Vučević je izrazio zadovoljstvo što će tokom posete Novom Sadu, Nemanja Matić održati predavanje studentima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, i pohvalio sportistu svetskog ranga što nije zaboravio zemlju iz koje je potekao kao ni svoje sunarodnike. Nemanja se zahvalio na srdačnom prijemu i rekao da je Novom Sadu posebno privržen, a novosadskom gradonačelniku poklonio je dres.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments