Претрага
Претрага
Close this search box.

Retrogradni JUPITER njih stavlja pred SVRŠEN čin: Tri znaka upašće u OZBILJNE probleme, dogovori propadaju, a PARE kasne

Foto: Yoair Blog

Mnogima neće biti lako kad zavlada retrogradni Jupiter.

Jupiter kreće u retrogradni hod 28. jula 2022. godine, a astrolozi najavljuju vreme dubokih promena kako na individualnom, tako i na kolektivnom planu. Najveću, veličanstvenu planetu često nazivaju i Velikom srećom, ali i životnim učiteljem.

On utiče na bogatstvo, sreću, novac, razvoj, kao i daleka putovanja, duhovnost, ali i pohlepu i veliki biznis. Bilo da je u direktnom ili retrogradnom hodu, dobro je imati ga na svojoj strani. Najviše muka doneće za ova tri znaka.

Ovan

Jupiter se smestio u vaš znak još u maju i stalno vam pojačava želju da ostvarite stare snove. Sad kad krene retrogradnim hodom, krenućete i izvan svoje zone komfora. Pazite da ne ugrozite zdravlje, ne dovodite u pitanje ni svoje osnovne principe. Možda će biti nekih odlaganja, ali će ipak na kraju Jupiter pružiti svoju zaštitu.

Foto: Deccan Herald

Rak

Visoki poslovni ciljevi neće se uskoro ostvariti. Dugo već čekate poboljšanje situacije, a naročito povišicu. Jasno je da vam to kvari i motvaciju, ali ako dobijete nova radna zaduženja, nemojte biti negativni u startu. Možda je upravo to put i do bolje finansijske satisfakcije.

Strelac

Pitanja vezana za dom se komplikuju, naročito ako se odnose na imovinu i nekretnine. Ishod neće biti dobar. Pazite na ulaganja, obratite pažnju na decu, kao i na ljubav blizu kuće. Izbegnite avanturističke postupke, ne ponašajte se infantilno.

najzena.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti