Претрага
Претрага
Close this search box.

ROCKSTAR potvrdio! Snimci koji su procureli na društvene mreže su autentični (FOTO)

Foto: twistedvoxel.com

Rockstar Games se nakon 24 časa oglasio na Twitteru povodom curenja video materijala iz GTA 6. 

U objavi je potvrđeno da su uistinu ukradeni snimci iz Grand Theft Auto igrice. Snimci nisu fejk, to je GTA 6 ali u nedovršenom stanju. Verovatno će se do izlaska igrice verzija menjati još mnogo puta.

Takođe poručuju iz Rockstara da ne očekuju da će im jučerašnji događaj poremetiti dosadašnje poslovanje i funkcionisanje trenutnih igara. To curenje materijala neće ostaviti gugotrajne posledice na razvoj budućeg projekta. Naglasili su da su veoma razočarani sa tim što se dogodilo, ali i da ih to neće zaustaviti u misiji da plasiraju na tržište igricu koja će nadmašiti očekivanja igrača. GTA 6 će otkriti na pravi način ” kad dođe vreme za to”.

Podsetimo se, za The Verge potvrđeno je da su klipovi sa GTA 6 igre objavljeni 18. septembra autentični i zatraženo je da svi budu skinuti. Ovo curenje se dovodi u vezu sa hakovanjem Uber kompanije, međutim to još uvek nije potvrđeno.

Protiv svih koji su neovlašćeno postavili klipove na svoje YouTube kanale, sa kojih je deljenje po internetu omogućeno, biće tuženi ili će snositi određene posledice, saopšteno je iz kompanije.

Ukupno je procurelo preko tri gigabajta video materijala koji su se raširili po YouTube.

Video možete pogledati ovde.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti