Претрага
Претрага
Close this search box.

S PETROVARADINSKE TVRĐAVE GRMELO- NEMA PREDAJE! Premijer Vučević poručio opoziciji: Evo njih, evo nas, nek bude politička borba! Izađite na crtu (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Ilustracija

Premijer Srbije Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i prva na listi “Aleksandar Včić-Novi Sad sutra” prof. dr Vesna Turkulov, razgovarali su danas, na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa aktivistima okupljenim u koaliciji oko Srpske napredne stranke i svi jednoglasno poručili da nema predaje. 

Foto: nsuzivo.rs

-SNS je okupila oko sebe veliki broj partija koježele dobro ovoj zemlji, a ja sam zaista ponosna i imam čast da budem nosilac liste “Aleksandar Vučić- Novi Sad sutra”. S ovog predivnog mesta pruža se pogled na naš divan Novi Sad, koji se toliko izgradio, on je zaista najlepše mesto za život. Renovirane su ambulante, izgrađene bolnice. Ono za šta ću se naročito boriti to je da unapredimo zdravstveni sistem jer svi građani imaju pravo na što bržu zdravstvenu zaštitu. Na mestu kovid bolnice biće moderno porodilište koje će rasteretiti KCV. Završetak je i radova na lameli B i C KCV, a osluškujući građane prigradskih naselja čuli smo da nedostaju neke specijalističke službe te ćemo i to uraditi- istakla je prof. dr Turkulov i pozvala sve građane da izađu na izbore 2. juna i zaokruže listu “Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra”.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević naveo je da sve stranke okupljene oko SNS zajedno spaja ljubav prema otadžbini i Novom Sadu.

-Ovo je nadideologija, ljubav prema svom narodu i državi. Ne mogu da verujem da neko više voli tuđ grad, više nego svoj. Nadvila se velika opasnost nad našim gradom zato što je samo ovde uspelo da se ujedini ono što je delovalo da ne može- i oni koji tvrde da je u Srebrenici počinjen genocid, oni koji kažu da je Vojvodina okupirana od strane Srbije i Srba, oni koji zabranjuju gradnju hramova, oni koji su tobože patriote. To je najveća prevara koju ste mogli da čujete. Njih interesuje da se samo dočepaju sistema, da nekoga svog zaposle. Oni nam drže predavanje. Brajan Brković došao da nam vodi Novi Sad. Samo svako nek razmisli šta bi bilo da se oni dočepaju gradske kase i Grada. Šta ste čuli od svih njih, sem da mrze Vučića. Bojan Pajtić je bio blokirao izgradnju Žeželjevog mosta. Valjda treba da se opet vratimo u period kada se zabranjivalo da mislimo. Nema nijedne ideje šta bi radili u Begeču, Kovilju, Petrovaradinu, Stepanovićevu, ni na Detelinari, Novom naselju, Salajci. Briga ih za Bocke i Bukovac. Kažu, oslobodiće Novi Sad jer propada 12 godina. Prvi na njihovoj listi je bio direktor “Tržnice” kada sam ja bio gradonačelnik. Oni kažu da će da oteraju fabrike, da otpuste ljude. Pa to su radili do 2012. godine, opustošili sve industrijske zone. Nestala je “Pobeda”, “Jugodent”, “Jugoalat”, “Albus”, “Petar Drapšin”. Onda im nije valjalo kad smo doveli Aptiv, Nidek, Kontinental. Kada je nestao Bulevar Evrope, kada su krali, to nije bilo propadanje sad su to oslobodioci Novog Sada. Mi za razliku od njih priznajemo izbornu volju građana.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

On je naglasio da nema predaje Novog Sada nikome te da se bore za svaku mesnu zajednicu i biračko mesto.

-Svi oni zajedno, na crtu. Mi smemo da izađemo. Evo njih evo nas, pa nek bude politička bitka! Sad bi opet da kradu. A i ovi drugi, ako ste humanitarac, s time se ne hvalite. Ako se bavite humanitarnim radom o tome sene priča. To je nešto što se ne priča, a ne da gradite politiku tome, na lažnom humanitarizmu. Možete da udarate džakove, ali ne možete da vodite grad, jer biste ga upropastili. O nijednoj temi se niste izjasnili kako biste vodili grad. Vi ste dobri za grad. Zamislimo tu katastrofu da ste pobedili. Šta se sutra dešava? Hoće neko da živi bolje, hoće biti veće plate i penzije, koju ćete fabriku da dovedete? Nikakve tu nema ideje. Mislim da je nepristojno da se neko hvali sa humanitarnim radom, to treba drugi ljudi da kažu, a ne da vi sebe promovišete da ste heroj. Ja kome sam pomagao, pomagao sam od srca. Ne mislim da sam heroj, nego sam obavezan da pomažem. Nas je objedinila ljubav prema Novom Sadu i Srbiji. Mi smo sprečili da vi ne razarate Novi Sad, a sad ste se opet skupili kao lešinari na truloj grani u nadi da ćete da pobedite. Nema predaje 2. juna, nema povlačenja. Za razliku od njih mi ne mrzimo. Neka bude borba neprestana. Idemo u pobedu, idemo da branimo naš grad kao što se oduvek branio s ove tvrđave- zaključio je Vučević.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
25.05.2024 23:33

Izadjemo na crtu i onda SNS pokrade izbore kao na stočnoj pijaci u Čipuljiću, el se secate kako je bilo u decembru? 🙂

Last edited 24 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
25.05.2024 23:58

Gledam ove SNS botove i mislim jel bednici stvarno nisu imali pametnija posla, nego da idu i tapšu ovim bilmezima… 🙂

Last edited 24 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
26.05.2024 10:42

Koliko je bila dnevnica za dolazak na miting? 🙂

Last edited 23 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti