Претрага
Претрага
Close this search box.

SAJAM TURIZMA U PRESTONICI OTVOREN JOŠ DANAS, INFLUENSERI “POLUDELI” ZA NOVIM SADOM Iz TONS-a za NS Uživo otkrivaju šta je posetioce najviše interesovalo u vezi sa SRPSKOM ATINOM (FOTO)

Foto: TONS

Vrata 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu otvorena su još danas, a jedan od brojnih učesnika ovogodišnje manifestacije je i Srpska Atina, koja tradicionalno predstavlja svoju ponudu

Ono što posetioci sajma mogu još danas da saznaju, a prestavljeno je tokom trajanja sajma, za NS Uživo otkrila je Tijana Vujasinović, iz Turističke organizacije Novog Sada.

– U prva dva dana, koji su bili namenjeni za poslovnu publiku, održani su brojni sastanci sa turističkim agencijama iz Grčke, Poljske, Bugarske, Bosne i Hercegovine. Na štandu smo zajedno i ove godine sa Turističkom organizacijom opštine Sremski Karlovci i na taj način zajednički predstavljamo destinaciju Novi Sad – Sremski Karlovci – Fruška gora. Takođe, predstavilo se i desetak novosadskih hotela kroz brošure i poslovne susrete – rekla je naša sagovornica.

Foto: TONS

Ona nam je otkrila da pored promocije turističke ponude kroz promotivne materijale, tokom trajanja sajma održava se i promocija vinarija Novosadakog vinskog puta.

– Najveća zainteresovanost bila je upravo za vinarije, ali i kulturno-istorijsko nasleđe koje naš grad krije, Petrovaradinsku tvrđavu, čarde i salaše, celokupnu ponudu Fruške gore, kao i informacije o predstojećim događajima u Novom Sadu – istakla je Vujasinović i naglasila da da su interesovanje za ponudu Novog Sada iskazali brojni mediji i influenseri.

Foto: TONS

Danas je četvrti dan sajma i otvoren je za posetioce od 10.00 do 18.00 časova.

Posećenost je tradicionalno dobra, a najveći odziv građana se očekuje upravo tokom vikenda.

– Posećenost sajma je dobra, pogotovo juče, pošto su subota i nedelja dani kada sajam posećuje publika koja se interesuje za obilazak destinacija u Srbiji. Interesovanje domaćih i inostranih posetilaca je podjednaka – rekla je Vujasinović.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti